Liga za prvaka i ostanak

Za vikend u izravnom prijenosu pet utakmica, poznati djelitelji pravde

Sport / Nogomet | 20. 04. 2017. u 12:54 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vikend su na rasporedu susretu petog kola Lige za prvaka i Lige za ostanak BiH, a Natjecateljsko povjerenostvo Nogometnog saveza odredilo je suce koji će dijeliti pravdu na susretima.

U derbiju kola Lige za prvaka na Tušnju će igrati Sloboda i Zrinjski, a pravdu će na tom susretu dijeliti Edin Jakupović iz Bihaća. 

Najzanimljiviji susret Lige za ostanak igra se u subotu s početkom u 17.00 sati u Zenici gdje se na Bilinom polju sastaju Čelik i Široki Brijeg, a glavni sudac ovog susreta bit će Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva. 

Susret Metalleghea i Mladosti DK sudit će Haris Kaljanac iz Sarajeva dok Banjolučanin Ognjen Valjić dijeli sudi susret Viteza i Olimpica. 

Nedjeljni susret u Bijeljini između Radnika i Željezničara sudit će Goran Paradžik iz Ljubuškog, a istog dana se na Koševu sastaju Sarajevo i Krupa gdje će pravdu dijeliti Ermin Sivac iz Zenice.

Ljubitelji domaćeg nogometa moći će u izravnom prijenosu pratiti pet od šest utakmica. Sve se igraju s početkom u 17.00 sati, četiri su na rasporedu u subotu, a dvije u nedjelju.

Subota (17.00 sati):
Sloboda - Zrinjski (BHT)
Metalleghe - Mladost (Moja TV)
Čelik - Široki Brijeg (ArenaSport)
Vitez - Olimpic (Nema prijenosa)

Nedjelja (17.00 sati):
Radnik - Željezničar (ArenaSport)
Sarajevo - Krupa (Moja TV)
Kopirati
Drag cursor here to close