Zmajevi

Za duel protiv Grčke tiskano 10.580 ulaznica

Sport / Nogomet | 16. 05. 2017. u 08:06 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za utakmicu, koja će biti odigrana 9. lipnja na stadionu Bilino polje u Zenici, vlada ogroman interes, a Nogometni savez BiH je zaprimio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica.

Zbog ograničenog kapaciteta stadiona u Zenici, kao i ustanovljenih sigurnosnih procedura, bit će tiskano 10.580 ulaznica po cijenama od 40 KM (zapad), 30 KM (istok) i 20 KM (sjever i jug).

Kako je precizirano, 5.465 ulaznica bit će u prodaji putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije "Centrotours", a u cilju sprečavanja manipulacija ulaznicama određeno je da jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice uz predočavanje identifikacionog dokumenta.

Neposredna prodaja 4.500 ulaznica rezervirana je za potrebe igrača i stručnog stožera reprezentacije, organiziranih i registriranih navijačkih skupina reprezentacija BiH, stručne stožere ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalnih i područnih saveza, klubova Premijer lige BiH, članova organa i tijela NSBiH, zaslužnih reprezentativaca, sponzora te institucije državnog i entitetskog nivoa.

Shodno utvrđenim pravilima FIFA-e i UEFA-e za gostujuće navijače nogometnom savezu Grčke pripada 675 ulaznica, od čega 125 ulaznica za tribinu zapad i 550 za tribinu sjever.

Kopirati
Drag cursor here to close