Arsenal

Wenger se u Arsenalu namjerava još dugo zadržati

Sport / Nogomet | 12. 03. 2017. u 15:18 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer Arsenala Arsene Wenger izjavio je da je njegov tim nepravedno kritiziran nakon ubjedljivog poraza od minhenskog Bayerna (5:1) u drugom susretu osmine finala Lige prvaka te je pohvalio odgovor svog tima protiv petoligaškog kluba Lincoln Cityja u četvrtfinalu FA Cupa.

Poslije drugog uzastopnog poraza od Bayerna, kada se Arsenal s ukupnih 10:2 oprostio od Lige prvaka, Topnici su u subotu rezultatom 5:0 savladale niželigaški klub Lincoln i tako se plasirale u polufinale najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu.

"Smatram da je tim nepravedno kritiziran zbog posljednje utakmice protiv Bayerna. Imali smo izvanrednu igru protiv Bayerna, ali nas je 'ubio' sudac. Pogledao sam utakmicu u tri navrata tako da dalje tvrdim da je sudac ubio našu igru. Mislim da smo imali sjajan nastup dok smo igrali 11 na 11", rekao je Wenger.

Uprkos kritikama navijača i želji pojedinih kritičara da napusti londonski klub, francuski stručnjak nije isključio mogućnost produženja ugovora s Arsenalom, koji ističe ovog ljeta.

"Hajde da ne govorimo previše o meni, jer se to u posljednje vrijeme često događalo. Dokazao sam u životu da želim služiti ovom klubu s potpunom posvećenošću i to ću činiti sve dok sam ovdje", poručio je Wenger koji već 21 godinu sjedi na klupi Arsenala, a naslov prvaka Engleske traži još od 2004. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close