BKM ProTeam

Vozači BK Mostara pokorili Split

Sport / Ostali sportovi | 10. 06. 2014. u 10:20 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Biciklističkog kluba Mostar, okupljeni u BKM ProTeamu, vratili su se s pregršt odličja i titulom najboljeg tima na međunarodnoj cestovnoj utrke pod nazivom Velika nagrada Poljuda, koja se proteklog vikenda održala u Splitu.

Utrka se vozila oko stadiona Poljud, a prvo mjesto u najjačoj kategoriji Elite osvojio je Dragan Bošnjak (BK Mostar).

U kategoriji U23 zlatni je bio Mujo Kurtović (BK Mostar), srebrom se okitio Josip Čerkez (BK Mostar), dok je Refik Ramić (BK Mostar) uzeo brončanu medalju.

U kategoriji Juniori kao drugi ciljnu ravninu je prešao Ivo Sučić (BK Mostar), dok se Zoran Tadić (BK Mostar) u kategoriji Veterani popeo na treće mjesto te se kući vratio sa broncom.

"Ovo je samo jedan u nizu uspjeha koje ostvaruju članovi Biciklističkog kluba Mostar, čime potvrđujemo da se u klubu, pod 'dirigentskom palicom' Dragana Bošnjaka, radi kvalitetno i profesionalno, te da predstavljamo sami vrh bh. biciklizma. Vjerujemo kako će se s izvanrednim rezultatima nastaviti i iduće razdoblje, a to će naši vozači pokazati na narednoj utrci koja se održava u Tuzli", istaknuo je tajnik Biciklističkog kluba Mostar Goran Prskalo.

Kopirati
Drag cursor here to close