Liga 6

Vlašić: Zrinjski može još puno napredovati

Sport / Košarka | 27. 03. 2017. u 11:41 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog u prva su tri kola Lige 6 ostvarili maksimalan učinak pa bez velikog pritiska mogu otići na noge prvaku Igokei. 

U 3. kolu savladali su Spars 88:81...

“Otišli smo u Sarajevo u velikom hendikepu, bez Draška Kneževića i Filipa Bundovića. Ali opet se nekad momčad tako stisne... kad igrači znaju da nemaju široku rotaciju pa ostali daju maksimum. Tako su i napravili”, izjavio je trener Hrvoje Vlašić u razgovoru za Dnevni list.

“Odlična utakmica Vedrana Princa i Torriona Brummitta. Ono što je Princu upisano asistencija u službenoj statistici mislim da je puno manje od realnog broja jer je 7 puta dodao samo Brummittu, ako ne i više. Tako da to ne pruža pravu sliku njegove igre”, dodao je. 

Sljedeći izazov bit će ipak veći - Plemići gostuju u Laktašima. 

“Pripremit ćemo se kako bi odigrali što bolje, ali za što će to biti rezultatski dovoljno, je teško prognozirati”, ocijenio je Vlašić koji smatra da Zrinjski još može napredovati. 

“Mi moramo razmišljati o našoj igri gdje vidim da mi možemo još puno naprijed. Ne mislim da je to pretenciozno, jednostavno na osnovu svog iskustva osjetim da možemo u nekim fazama igrati još puno bolje. To treba biti naš put, treba razmišljati o svojoj izvedbi, a ostalo će doći samo po sebi”, zaključio je strateg Mostaraca. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close