Borsa OPEN

Vlada HNŽ-a pokrovitelj Međunarodnog turnira 'Borsa OPEN'

Sport / Nogomet | 15. 09. 2017. u 11:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u petak u posjet Franju Zadru, člana organizacijskog tima međunarodnog judo turnira "Borsa OPEN", koji će se u Mostaru održati 7. listopada te okupiti preko 1000 mladih sportaša iz više od 32 zemlje svijeta.

Zadro je na sastanku naglasio kako je turnir od ove godine interkontinentalno natjecanje te kako je prerastao u jedan od najznačajnih događaja u BiH, s čijom se brojnošću sudionika nijedan sportski događaj u našoj zemlji ne može mjeriti.

Predsjednik Herceg ustvrdio je kako uspješni sportaši zaslužuju potporu i kako uvijek rado podupire njihove napore usmjerene ka postizanju što boljeg rezultata.

"Županijska Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih sportskih klubova u HNŽ-u kao i organiziranje sportskih natjecanja. Naši sportaši, kao što su judaši 'Borse', ali i brojni drugi u različitim sportovima, na najbolji mogući način predstavljaju našu županiju u cijelom svijetu i stoga zaslužuju našu punu potporu", kazao je Herceg, dodavši kako će Vlada rado prihvatiti da bude pokrovitelj ovogodišnjeg turnira "Borsa OPEN", priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close