CR7 majstorski!

VIDEO I Realu trofej Bernabeu: Sjajan zgoditak Cristiana Ronalda

Sport / Nogomet | 24. 08. 2017. u 07:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid pobijedio je Fiorentinu 2-1 i osvojio trofej Bernabeu, tradicionalno izdanje prijateljskog turnira na kojem je konačno zabio i Cristiano Ronaldo, nakon što je u prethodnih pet izdanja ostao bez gola.

Upravo je Ronaldo obilježio utakmicu protiv Talijana. Bernabeu ga je dočekao ovacijama, a s druge strane Giovanni Simeone, sin trenera Atletico Madrida Diega Simeonea, dobio je svoju porciju zvižduka.

Fiorentina je povela u 4. minuti preko Veretouta loji je pogodio s ruba šesnaesterca. Tri minute kasnije Mayoral nije imao težak posao nakon što mu je sve na pladnju servirao Cristiano Ronaldo. Sjajni Portugalac koji još mora pauzirati tri utakmice jer je odgurnuo suca na superkupu protiv Barcelone, pogodio je za pobjedu. I to kako!

Bez ikakve dileme, najljepši potez utakmice. Primio je Ronaldo loptu na lijevoj strani, ušao je u šesnaesterac, slomio braniča Fiorentine i skinuo paučinu iz lijevog gornjeg kuta golmana talijanske momčadi.

Od te 33. minute kad je Ronaldo zabio, rezultat se više nije mijenjao i Real je osvojio trofej.

Od hrvatskih nogometaša Milan Badelj je kod Fiorentine odigrao prvo poluvrijeme, dok Kovačić i Modrić kod Reala nisu ulazili u igru.

Realu je ovo 27. put da osvaja trofej Santiago Bernabeú, a sinoćnji trijumf bio je 12. zaredom.

Lista osvajača:

Real Madrid 27
Bayern 3
Milan 2
Inter 2
Hamburg 1
Dynamo Kiev 1
Ajax 1
Pumas 1

Kopirati
Drag cursor here to close