Bijeli Brijeg

VIDEO | Večeras polufinalni susreti košarkaškog turnira ''Marijofil Džidić''

Sport / Košarka | 15. 09. 2017. u 12:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deveti memorijalni košarkaški turnir ''Marijofil Džidić'' bit će održan 15. i 16. rujna u Mostaru, u dvorani na Bijelom Brijegu.

Turnir se igra u spomen na prvog predsjednika i jednog od osnivača HKK Zrinjski.

Pored domaćina i prošlogodišnjeg pobjednika, HKK Zrinjski, ove godine na turniru sudjeluju i KK Cibona, zatim viceprvak Slovenije KK Rogaška i bh prvoligaš KK Kakanj.

Na konferenciji za medije novi trener KK Cibona Slobodan Subotić istaknuo je zadovoljstvo što je nakon više 30 godina ponovo u Mostaru. Tome je i dodao kako će ovaj turnir dobro doći njegovoj momčadi, kako bi se igrači prilagodili na njega i obratno.

''Ovi momci su pokazali da mogu nositi dres Cibone. Očekujem puno od njih, a pogotovo od nekih mlađih igrača koji su na sebe skrenuli pažnju svojim radom i talentom u proteklom razdoblju'', naglasio je Subotić.

Trener domaćina Hrvoje Vlašić istaknuo je da njegova momčad ovaj turnir mora odraditi maksimalno jako, unatoč tome što su njegovi igrači na sredini priprema za novu sezonu.

''Posložili smo ekipu i ove utakmice će nam dobro doći da provjerimo gdje smo sada'', rekao je Vlašić.

Deveti memorijalni turnir ''Marijofil Džidić'' ove će godine imati i humanitarni karakter. Prihod od turnira ići će u svrhe liječenja teško oboljele trogodišnje djevojčice Ane Rite Puljić.

Polufinalni susreti se igraju 15. rujna u 18 sati, kada se sastaju Zrinjski i Kakanj, te u 20 sati kada će snage odmjeriti Cibona i Rogaška.

Utakmica treće mjesto igra se 16. rujna s početkom u 18, a finale je na rasporedu u 20 sati. Ulaz na sve utakmice je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close