Makljaža

VIDEO | Srpski trener u Grčkoj dobio bocom u glavu

Sport / Flash | 18. 05. 2017. u 06:53 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je započeo igrač PAOK-a Crespo koji je nagazio domaćeg vratara, a onda i napadača PAO-a srušio na travnjaka. Uslijedila je prava makljaža

Utakmica drugog kola doigravanja grčkog prvenstva za Ligu prvaka između Panathinaikosa i PAOK -a prekinuta je u 55. minuti pri rezultata 1:0 jer su domaći navijači pogodili trenera gostiju Vladana Ivića bocom u glavu.

Sve je započelo nakon što je igrač PAOK-a Crespo nagazio domaćeg vratara Steelea. U obranu vratara stao je napadač Berg, no Crespo je njega primio za vrat i bacio ga na travnjak. Nakon toga krenula je sveopća tučnjava, gdje su na teren uletjeli i svi s klupe.

U jednom trenutku s tribine s domaćim navijačima doletjela je bočica koja je pogodila Ivića u glavu. Trener gostiju hitno je prevezen u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć, prenosi Goal.com

Sucu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti utakmicu u kojoj su zeleni vodili od devete minute golom Berga, no od 20. su imali igrača manje nakon isključenja Vlachodimosa. Snage su izjednačene na terenu u 51. minuti kada je pocrvenio Warda.

Leovac i Cimirot bili su na terenu od prve minute.


Kopirati
Drag cursor here to close