Široki Brijeg - Vitez 1:0

VIDEO | Sablić: Nije bilo intenziteta i agresije u igri; Bonić: Penal nije bio

Sport / Nogomet | 25. 09. 2017. u 06:30 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je s minimalnih 1:0 slavio protiv posljednjeg Viteza u posljednjem susretu devetog kola Premijer lige BiH igranom na stadionu Pecara.

Pobjedonosni pogodak postigao je Josip Ćorić u 61. minuti iz veoma diskutabilnog jedanaesterca. Stručni komentator na BHT-u Boro Elčić prema snimci ove televizije ustvrdio je da je Luka Menalo napravio prekršaj u napadu nagazivši braniča Viteza Slavka Brekala. 

''Za nas teška utakmica, treća je u ovome tjednu, znali smo da je poželjno otvoriti protivnika što ranije, međutim nakon što nismo realizirali prvi jedanaesterac uvukla se nervoza u ekipu. Mi jesmo dominirali i imali posjed, ali nije bilo tog intenziteta i agresije u igri da bi slomili otpor protivnika koji je dosta dobro stajao. Minimalna je pobjeda i tako sam s te strane zadovoljan'', izjavio je nakon utakmice trener Širokog Brijega Goran Sablić.

S druge strane, njegov kolega Ivica Bonić je zadovoljan igrom svoje momčadi, no dotaknuo se i drugog jedanaesterca za kojeg smatra da je bio izvan šesnaesterca.

''Moram naglasiti da smo imali puno problema i da smo ovdje došli oslabljeni bez pet-šest igrača, što zbog kartona što zbog ozljeda. Što se tiče utakmice, mogu bit zadovoljan prikazanom igrom, mislim da smo pružili dostojan otpor Širokom Brijegu. Imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili, a Široki ih je iskoristio. Nisam siguran, ali mislim da je drugi jedanaesterac, koji je odlučio utakmicu, bio izvan šesnaesterca. Na kraju, možda i zaslužena pobjeda Širokog, čestitao bih domaćinu na pobjedi'', kazao je trener Viteza Bonić.

Kopirati
Drag cursor here to close