Uj'o vuk kenjca

Valjić bez dodatnih sankcija za propust u Mostaru

Sport / Nogomet | 11. 04. 2017. u 09:43 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je nakon meča Zrinjski - Željezničar (0:0) kažnjen nedelegiranjem u sljedećem kolu, Ognjen Valjić će se usprkos dokazanom propustu provući bez dodatnih sankcija.

Odbor za suce i suđenje NS BiH odlučio je da je Valjićev jedini propust situacija iz 76. minute, kada je propustio dosuditi jedanaesterac za Zrinjski - nakon Kernilog starta na Todoroviću. Pri tom je, ističu u Odboru, propustio sankcionirati Kerlju kao zadnjeg čovjeka obrane.


HŠK Zrinjski - FK Željezničar / Sporna... by clipsbh

Mostarci su kazneni udarac tražili i nakon toga, u 83. minuti, kada je unutra oboren Mešanović, što je na snimci djelovalo kao očitiji jedanaesterac od prve situacije, no u Odboru ne misle tako.


HŠK Zrinjski - FK Željezničar / Nova sporna... by clipsbh

 

Zanimljivo, u sljedećem je kolu na Koševu kontra Mostaraca dosuđen u najmanju ruku sumjnjiv jedanesterac, no Pirić je obranio Sariću, a Plemići se kasnije nisu oglašavali po tom pitanju, iako su imali svako pravo biti sumnjičavi.

Rezultatski epilog? Zrinjski je nakon dva vezana derbija sa sarajevskim rivalima prvi put ove sezone skliznuo s prve pozicije i u posljednjih će sedam kola ući sa bodom zaostatka za Željom, a dva u plusu u odnosu na Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close