Liga prvaka

Uraganski start Lige prvaka: U 8 utakmica palo čak 28 golova!

Sport / Nogomet | 12. 09. 2017. u 20:36 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je na otvaranju nove sezone Lige prvaka "razbila" (3:0) Juventus, tako sjajno krenula u novi napad na najprestižniji trofej u klupskom nogometu.

Junak utakmice bio je Lionel Messi koji je još jednom bio - nezaustavljiv. Nogometaši Juventusa nisu imali rješenja za razigranog Argentinca koji je zabio dva gola, sudjelovao u akciji za treći pogodak svoje momčadi, a još i stigao jednom pogoditi vratnicu.

Lionel Messi danas je u karijeri i prvi put zabio velikom Gianluigiju Buffonu.

Jedan pogodak zabio je i Ivan Rakitić koji je na travnjaku bio do 77. minute. Hrvatski reprezentativac odigrao je odličnu utakmicu, s terena još jednom ispraćen pljeskom.

Manchester United potpuno je nadigrao Basel i u Ligu prvaka vratio se pobjedom 2:0.

Benfica je kod kuće izgubila od CSKA 2:1, iako su domaćini poveli u 50. minuti preko Seferovića, no Vitinho u 63. iz penala te Zamaletdinov u 71. minuti iz odbijanca donose pobjedu moskovskoj momčadi.

Bayern je lakoćom s 2:0 dobio Anderlecht iako je već od 11. miunte imao igrača više kada je Kums kao zadnji čovjek srušio Lewandowskog u šesnaestercu.

PSG je sigurno krenuo u Ligu prvaka pobjedom kod Celtica 3:0. Tri boda osigurali su već u prvih 45 minuta. Poveli su u 19. minuti kada je Neymar pobjegao obrani i onda lijepo zabio za 1:0. Vodstvo je udvostručio Kylian Mbappe u 34. minuti. Drugi mu je to gol u drugom nastupu za Parižane, a ujedno je postao prvi tinejdžer koji je zabio za dva kluba u Ligi prvaka.

U susretu iz C skupine Chelsea je rutinski stigao do bodova protiv novaka Karabaha ostvarivši uvjerljivu 6:0 pobjedu. Strijelci su bili Pedro Rodrigues (5), Davide Zappacosta (30), Azpilicueta (55), Bakayoko (71) i Batshuayi (76, 82).

U susreti između Rome i Atletico Madrid nije bilo golova i Talijani niti u trećem susretu nisu uspjeli pobijediti Atletico. Roma je nastavila i crni niz upisavši već sedmi uzastopni susret u LP bez pobjede.

Kopirati
Drag cursor here to close