Problem s preprodavačima

Ulaznice na ''crnom tržištu'' 500 KM, NS BiH moli državu za pomoć

Sport / Nogomet | 26. 09. 2017. u 17:50 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici pozvao je državne institucije da ”poduzmu neophodne zakonske radnje prema preprodavačima ulaznica za utakmicu BiH – Belgija.

''Članovi Izvršnog odbora su iznenađeni informacijama o preprodaji ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu BiH - Belgija, osuđuju takve pojave i očekuju da državne institucije poduzmu neophodne zakonske radnje'', priopćeno je iz NS BiH.

Utakmica devetog kola skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. između nogometnih reprezentacija BiH i Belgije igrat će se 7. listopada od 18.00 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu, a ulaznice na ''crnom tržištu'', na osnovu objavljenih oglasa na pojedinim internetskim stranicama, dosegle su cijenu i do 500 konvertibilnih maraka, javlja agencija Anadolija.

Za susret posljednjeg 10. kola skupine H u kojem će nogometaši BiH biti gosti Estonije 10. listopada u Tallinu bh. navijačima pripalo je 1.200 ulaznica po cijeni od 16 eura.

''Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a prodaja će se vršiti isključivo putem NS BiH koji će pristigle zahtjeve razmatrati 3. listopada'', istaknuli su iz NS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close