Pripreme gotove

UEFA futsal kup u Mostaru: Svi jedva čekaju zvižduk suca za početak

Sport / Nogomet | 23. 08. 2017. u 10:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 23.8. od 19 sati, utakmicom 'Narva Uniteda' (Estonija) i 'Flamurtarija' (Albanija) započet će preliminarna faza UEFA futsal kupa čiji je domaćin Grad Mostar, a na kojoj će osim estonskog i albanskog prvaka sudjelovati i prvaci naše zemlje Mostar 'SG Staklorad' i 'Arnavutkoy Beledyespor' (Turska).

Tim povodom u prostorijama Sportskog saveza Mostara danas je održana konferencija za medije na kojoj su prisutnima obratili predstavnici klubova, Alen Đuliman (Mostar SG Staklorad), Aleksandr Dmitriev (Narva United), Geokay Baykal (Arnavutky) i Agron Sinanaj (Flamurtari).

Alen Đuliman je istaknuo veliki trud svih u klubu (Mostar SG) tijekom posljednjih mjeseci kako bi preliminarna faza UEFA futsal kupa bila organizirana na pravi način i način na koji nalaže UEFA.

"Dvorana je u odličnom stanju, a za njen izgled i sve što je u njoj urađeno dobili smo pohvale UEFA inspektora. Naša očekivanja su plasman u naredni krug i svi u klubu vjerujemo da to možemo ostvariti. Ostalim klubovima želimo dobrodošlicu u naš grad", rekao je Đuliman.

Predstavnici gostujućih klubova zahvalili su organizatoru na toplom dočeku i uvjetima koje su zatekli u Mostaru. Predstavnik 'Narva Uniteda' rekao je i svoja očekivanja. "Naš cilj je osvojiti jedan bod, jer smo debitanti i autsajderi na ovom natjecanju", izjavio je predstavnik estonskog prvaka.

Predstavnik 'Arnavutkoyja' Geokay Baykal je svim Mostarcima, Bosancima i Hercegovcima prenio tople pozdrave iz Istanbula, kazavši kako vjeruje da njegov klub može proći u naredni krug. "Nastojat ćemo ostvariti što bolji rezultat. Nadam se da ćemo igrati kvalitetno i u lijepom svjetlu se predstaviti mostarskoj publici", kazao je Baykal.

U 'Flamurtariju' su istaknuli kandidaturu za plasman u naredni krug natjecanja. Agron Sinanaj je poručio da je ovo četvrto učešće ovog kluba u Futsal kupu, te da će nastojati ostvariti uspjeh u Mostaru. "Respektiramo sve protivnike, ali su naše ambicije velike. U Mostaru se lijepo osjećamo, sve pohvale organizatoru", kazao je Sinanaj.

U srijedu 23.8. od 19 sati sastaju se Flamurtari i Narva United, a od 21:15 sati Mostar SG Staklorad. U četvrtak 24.8. od 19 sati igraju Arnavutkoy Belediyespor i Flamurtari, a od 21:15 sati Mostar SG Staklorad i Narva United. U subotu 26.8. od 19 sati igraju Narva United i Arnavutkoy Belediyespor, dok od 21:15 sati igraju Flamurtari i Mostar SG Staklorad. Cijena ulaznice za jednu večer (dvije utakmice) iznosi 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close