Bunt

Udruga ''Uvijek vjerni Čapljina'' zamrznula rad zbog izbora Ante Čačića

Sport / Flash | 22. 09. 2015. u 07:08 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mislili smo da gori dan za hrvatsku reprezentaciju od onoga austrijskog protiv Turaka ne može doći. Ali, uvijek može gore, pa tako dođe i još crnji dan dolaskom Ante Čačića na mjesto izbornika.

Protiv njega nemamo ništa i nećemo ga više ni spominjati. Nadali smo se u posljednje dvije-tri godine da reprezentacija neće postati Dinamo, nažalost, naša nadanja su bila uzaludna.

Moć, novac, utjecaj kako god da to nazovete koji posjeduje Zdravko mamić prekrio je i uprljao sveti dres.

Dres za koji se nekad igralo srcem i borilo do zadnje kapi znoja. Danas taj isti dres se oznoji samo kada to Mamiću odgovara. Znamo da su stanju u i oko Saveza kumovale u neprijatelji države kao fare i ostale komunjare, ali oni su bezveznjaci koje se lako riješi, ali ovoga "razbojnika" se nikako ne može riješiti.

Nema potrebe ljudima koji prate reprezentaciju od njenog osnutka pričati zbog čega smo odlučili napraviti sljedeće ali nakon nekoliko međusobnih razgovora unutar članstva naše podružnice i nas nekolicine koji vode podružnicu izražavamo gnjušanje izborom novog izbornika i nastavljanjem divljanja Mamića &CO.

Nad svetim dresom i kako već neko vrijeme tinja nezadovoljstvo među nama odlučili smo se zamrznuti rad Udruge Uvijek vjerni podružnica Čapljina do nekih boljih dana'', stoji u priopćenju na službenoj Facebook stranici Udruge ''Uvijek vjerni Čapljina'' koje potpisuju Dario Arapović- povjerenik podružnice i Marcel Raguž- tajnik podružnice.

Kopirati
Drag cursor here to close