U Splitu huligani zapalili vozilo zagrebačkih tablica s četvoricom mladića u njemu!

Sport / Flash | 20. 03. 2016. u 13:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči derbija između Hajduka i Dinama u Splitu se dogodio huliganski incident koji će zasjeniti utakmicu. U Gundulićevoj ulici, usred grada, koja vodi do stadiona na Poljudu, na prometnici je u vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka u kojemu su bila četvorica mladića u prtljažnik ubačen zapaljivi predmet koji je izazvao požar na stražnjem dijelu vozila.

Zagrepčani su usporili pred pješačkim prijelazom, kada je skupina huligana razbila stražnje staklo i izazvala požar u prtljažniku. Vjerojatno se radi o Molotovljevom koktelu.

Liječničku pomoć zatražio je jedan od mladića koji je ozlijedio ruku (vjerojatno se opekao) kada je izašao iz vozila i pokušao ugasiti vatru.

Prije toga, huligan, jedan ili više njih, su razbili zadnje staklo na automobilu pa su kroz njega ubacili predmet koji je izazvao požar. Policija je potvrdila događaj, ali još ne daju službene informacije. Očevid je u tijeku kao i potraga za vandalima, prenosi Večernji list.

Policija je reagirala odmah. Upravo zbog derbija pun ih je grad pa su stigli na mjesto događaja gotovo odmah te su oni ugasili požar. Ostala trojica šokiranih mladića u vozilu nisu ozlijeđeni.

Kopirati
Drag cursor here to close