šišmiši ih pojeli

U sjeni utakmica Lige prvaka Real posrnuo na Mestalli

Sport / Flash | 23. 02. 2017. u 06:29 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simone Zaza i Fabián Orellana mogli bi na kraju sezone u La Ligi glasiti kao glavni krivci što je Real još jednom ostao bez naslova prvaka Španjolske.

U zaostaloj utakmici na gostovanju kod Valencije, koja ove sezone igra ispod svake razine, kraljevski klub već je unaprijed 'uknjižio' tri boda.

Međutim, tim sa Mestalle iz 'zimskoga sna' budi se u najgorem mogućem trenutku po Real i jasno daje do znanja kako će i njima dobro doći ova tri boda.

Ranim golovima u prvih deset minuta igre, naprosto su igru Reala okrenuli niz opasnu strminu. Cristiano Ronaldo je uspio smanjiti pred kraj prvog poluvremena, dok je u drugome dijelu tim iz Madrida imao jalovu nadmoć, ne mogavši stvoriti pravu, čistu šansu.

Ubojitosti Reala, koja je sinoć u Valenciji prilično izostala, nije pridonio ni Gareth Bale, kojega je Zidane u igru uveo sredinom drugoga dijela.

Velšanin je najizgledniju priliku imao minutu prije kraja, ali je njegov udarac u okvir vrata blokirao Enzo Pérez.

Naprosto je nevjerojatno da se nakon dugo vremena u jednoj važnoj utakmici u strijelce upisao i Simone Zaza, nogometaš koji u zadnje vrijeme nije mogao opstati ni u jednome klubu. Nakon što mu se Slaven Bilić zahvalio na 'uslugama' u West Hamu, došao je u Valenciju. I proradio upravo protiv Madriđana.

Real u ovome trenutku ima za odigrati još jednu zaostalu utakmicu, onu protiv Celte Vigo, a na tabeli se i dalje nalazi na prvome mjestu, s jednim bodom prednosti u odnosu na Barcelonu.

Iduću prvenstvenu utakmicu kraljevski klub ponovno igra na gostujućem terenu, u subotu protiv Villareala.

Kopirati
Drag cursor here to close