Ugrožen mu integritet

Tudor: Nisam psovao Boga, tužit ću medije!

Sport / Nogomet | 11. 03. 2014. u 17:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je danas mogućnost privatne tužbe nakon što je dio medija objavio kako je on navodno zbog psovki isključen na prvenstvenoj utakmici u nedjelju u Puli između Hajduka i domaćina Istre 1961.

Tudor u današnjem priopćenju navodi kako suđenje nedjeljne utakmice nije želio ranije komentirati ali je odlučio reagirati danas i to, kako je navedeno u priopćenju, “zbog lažnih optužbi koje se odnose na njegovo isključenje“ na toj utakmici.

Tudor pojašnjava kako su u službenom zapisniku, iz kojeg su pojedinosti objavljene danas u medijima, iznijete neistinite tvrdnje koje izravno štete ugledu trenera Hajduka.

“U službenom zapisniku navedene utakmice piše kako je trener Tudor isključen, između ostalog, zbog navodne psovke“, stoji u Tudorovu priopćenju.
Dio medija danas je objavio kako je delegat nedjeljnje utakmice Istra 1961-Hajduk u zapisniku naveo da je Tudor isključen zbog psovke “J... vas Bog, što to radite”.

"Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno aspurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja, s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada, a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora“, istaknuo je Tudor u pisanoj izjavi.

Ustvrdivši kako je šokiran “načinom i hrabrošću pojedinaca“ koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina, Tudor je poručio kako očekuje da se “prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju“.

Kopirati
Drag cursor here to close