Judo

Tri turska kluba potvrdila nastup na Borsa Openu

Sport / Ostali sportovi | 23. 05. 2017. u 14:22 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turska je nova država sudionica na Borsa Openu - između ostalih, ove godine, po sadašnjim najavama, dolaze i tri kluba iz te zemlje. Klubovi koji su najavili dolazak su "Sakarya", "Kocaeli" i "Tekirdag".

Protekle godine bilo je prijavljeno pet judo klubova iz Turske, no, zbog pokušaja vojnog udara, klubovi su bili primorani otkazati dolazak i svaki eventualni izlazak iz države.

"Iskreno se radujemo našim prijateljima iz Turske. Judo klub "Sakaraya" je bio naš gost 2015 godine i svi smo se mogli uvjeriti u kvalitetu njihovih natjecatelja. Jasna je i činjenica da dobar dio Turske reprezenatacije dolazi upravo iz Sakarye", priopćeno je iz organizacijskog tima.

Organizatori navode da su iznenađeni velikim brojem prijava iz Švedske, Poljske, Nizozemske, Italije i Srbije.

Zbog velike potrebe za smještajem na području grada Mostara, organizatori su napravili prijedlog smještajnog kapaciteta i počeli rezervirati i zakupljivati hotele.

S obzirom da je Mostar turistički grad, te je inače dobro posjećen, "Borsa OPEN" će zasigurno biti jedan od većih zalogaja za Hercegovačko-Neretvansku županiju. Činjenicom da će na manifestaciju doputovati oko 30 zemalja - "Borsa OPEN" se smatra jednim od najvećih turističkih potencijala županije.

Po sadašnjim prijavama, pretpostavlja se, da će najveći broj natjecatelja biti u uzrastu U 16 i U18.

Kopirati
Drag cursor here to close