Tri proslave prvaka: Savez najviše šansi ipak daje Željezničaru
Premijer liga BiH
OBJAVA: Srijeda, 24. svibnja 2017. 11:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Zrinjski Prvak Igrači
2

U posljednjem kolu past će odluka o prvaku BiH, pa se još ne zna gdje će pehar čekati: u Mostaru ili Sarajevu

Utakmice posljednjeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2016./2017. na programu su ovog vikenda, a u igri za naslov prvaka su tri momčadi: Zrinjski, Željezničar i Sarajevo.

U ovisnosti od rezultata 10. kola Lige za prvaka, ceremonija uručenja pehara i medalja za prvaka BiH bit će održana u nekom od sljedećih termina:

U slučaju da HŠK Zrinjski bude prvak, ceremonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28. svibnja 2017. godine, u 21.00 sat.

U slučaju da FK Sarajevo bude prvak, ceremonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28. svibnja 2017. godine, u 23.00 sata.

U slučaju da FK Željezničar bude prvak, ceremonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28. svibnja 2017. godine, u 19.15 sati.

Iako Zrinjski ima sve u svojim rukama, NS BiH je, sudeći po satnici ceremonije uručenja pehara, više šansi dao Željezničaru koji zaostaje bod za Mostarcima. 

Rezultati by SofaScore
Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Osiromašeni uran
1. Osiromašeni uran
prije 85 dan.
Zrinjski će bit' prvak, a šerpu nek' daju kome 'oće!   8|
+94
-37
109
BA
Chrome
Vox Populi
2. Vox Populi
prije 85 dan.
Ma ja bih vam predložio da pokušate ukinuti Zrinjski kako ste ga ukinuli prije mnogo godina, ta drugo ništa i ne znate , samo ukidati, kažnjavati i terorizirati ... Dekretom ga ukinite..... AKO možete !
+67
-19
125
BA
Chrome