Tko će ''pucat''?

Trener PSG-a potvrdio: Neymar i Cavani su se posvađali u svlačionici

Sport / Nogomet | 21. 09. 2017. u 19:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istina je - Neymar i Cavani su se posvađali u svlačionici nakon utakmice PSG-a i Lyona prošlog vikenda, potvrdio je to trener pariškog kluba Unai Emery.

Već tjedan dana europske sportske medije zabavlja nova nogometna sapunica u kojoj glavnu ulogu igra najskuplji nogometaš svih vremena. Neymar je za 222 milijuna eura stigao iz Barcelone i postao dio brutalnog napada s mladim Kylianom Mbappeom i urugvajskim golgeterom Edinsonom Cavanijem koji pogocima nosi PSG posljednjih sezona.

U prošlom kolu između Neymara i Cavanija je zaiskrilo na travnjaku kada je Brazilac uzeo loptu i htio pucati jedanaesterac, ali je morao popustiti pred iskusnijim suigračem i predati mu loptu. Cavani je promašio, a njihov svađa se nastavila u svlačionici. Danima su mediji otkrivali nove detalje kriznog stanja na Parku prinčeva, a procurilo je i da je Brazilac tražio od kluba da proda Cavanija do zime.

Emery je nakon svega odlučio reagirati.

"Nakon utakmice emocije su bile na vrhuncu, možda se dogodio jedan razgovor koji je privukao pozornost. Ali to je normalno i događa se nakon bilo koje utakmice. To nije narušilo harmoniju i dobru atmosferu u momčadi", rekao je Emery.

"Oni su dvojica igrača koji su vrlo natjecateljski nastrojeni, ali žele najbolje za ekipu, no imaju i individualne ciljeve", dodao je potvrdivši još jednom da među njegovim igračima i dalje vlada dobra atmosfera, javlja Index.hr.

Ova situacija bila je povod za nova pravila u PSG-ovu stožeru, Emery je najavio da će od sada uoči utakmice sam odrediti izvođače kaznenih udaraca.

"Cavani i Neymar će biti igrači koji će ih izvoditi jer su sposobni i mogu preuzeti tu odgovornost. Neću sada otkriti redoslijed, prvo ću to reći igračima", najavio je.

Pojavile su se i informacije o klanovima u svlačionici, posebno nakon što se povećala brazilska kolonija, ali Emery to demantira.

"Svi igrači međusobno razgovaraju, bez obzira na to jesu li Brazilci, Argentinci, Urugvajci, Francuzi ili Španjolci".

Među onima koje su mediji spominjali kao jednog od spletkaroša bio je Dani Alves, brazilska zvijezda koja je stigla ovog ljeta iz Juventusa. No Emery je otkrio da je upravo on organizirao "team building" na kojem su riješeni svi nesporazumi.

Kopirati
Drag cursor here to close