Pripremno razdoblje

Trener Čapljine Tomo Raguž: Ako nastavimo ovako, možemo se nečemu nadati

Sport / Nogomet | 16. 02. 2017. u 07:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sedmoj pripremnoj utakmici Čapljina je savladala slovenskog prvoligaša Radomlje (2:0, Salko Jazvin, Pero Pervan) čime se momčad napunila samopouzdanjem u pravo vrijeme, jer su pred njima još nepuna tri tjedna priprema za ulazak u drugi dio prvenstva Prve lige FBiH gdje će se boriti za ostanak.

Po prvi puta je nastupom u pripremama potpuno bio zadovoljan i trener Tomislav Raguž.

''Bilo je dosta dobro. Završili smo taj središnji tjedan priprema koji je bio najjači, onda poslije Metalleghea akumulirali umor, ali smo ipak uspjeli odgovoriti zadacima protiv solidnog slovenskog prvoligaša i odigrati stvarno dobru utakmicu'', komentar je trenera Čapljine.

Ponovno je lijep gol zabio Pero Pervan još jednom pokazavši da uspješni dalekometni šutevi u prvenstvu nisu slučajnost.

''Pervan je još u fazi oporavka, kad bude potpuno zdrav, bit će nam od koristi. Radilica je i klub je sigurno na dobitku s njim'', kazao je Raguž za Dnevn list.

Angažman golmana Stefana Stevanovića još nije siguran, dok je novi stoper momčadi, Dejan Popović iz Trebinja. Njegov posljednji angažman je banjolučki Borac za koji je nastupao i u Premijer ligi.

''Nadam se da ćemo s njim stabilizirati obranu. I utakmica je pokazala da, čim je zadnja linija stabilna, odmah možemo nešto napraviti i prema naprijed. Prije smo iz ničega primali golove, a iz dobrih akcija nismo poentirali'', zadovoljan je bio Raguž njegovom igrom.

Sljedeću pripremnu utakmicu Čapljinci će igrati sa Slogom Simin Han (21. veljače, Međugorje), a generalnu probu s trebinjskim Leotarom (25. veljače) na stadionu Bjelave gdje će Čapljina i na otvaranju proljetnog dijela prvenstva (4. ožujka) Prve lige FBiH dočekati Bosnu iz Visokog.

''Ako nastavimo igrati kao protiv Radomlja, možemo se nečemu nadati. Ispod ovog nivoa ne bi trebali ići, zaključio je Tomislav Raguž.

Kopirati
Drag cursor here to close