Transparent posvećen ''Oluji'' u Širokom Brijegu za NS BiH je nesportsko ponašanje
Pecara i dalje trn u oku
OBJAVA: Ponedjeljak, 7. kolovoza 2017. 12:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
NK Široki Brijeg NK Čelik kolovoz 2017 Škripari parola
7

''To je za Osmanovića, čiji je Bihać zahvaljujući Oluji i pomoći Hrvatske vojske spašen od sudbine Srebrenice, politička poruka''

Na utakmici protiv Čelika prošlog petka zatvorena je bila sjeverna tribina, čime je NK Široki Brijeg definitivno ispunio kaznu koju mu je izrekao Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

No, službene osobe očito su dobile naputke kako Pecara mora biti pod posebnom prismotrom, navodi Nogometni klub Široki Brijeg na svojoj službenoj Facebook stranici prenoseći pisanje Sportskih novosti.

Iako na utakmici protiv Čelika nije bilo ni najmanje sitnice koja bi se mogla podvesti pod nesportsko ponašanje delegat Ramiz Osmanović iz Bihaća ipak je napisao:

''U 23. minuti domaći navijači nesportski se ponašali istaknuvši dva velika transparenta sa političkim porukama i upotrebom pirotehnike.''

Škripari su istaknuli: ''Slava poginulima i nestalima!!! Hvala preživjelima!!! Oluja 1995.''

''To je za Osmanovića, čiji je Bihać zahvaljujući Oluji i pomoći Hrvatske vojske spašen od sudbine Srebrenice, politička poruka. Zapaljene 'bljeskalice' na tribini, koje nisu bacane na teren i mogu se nekako podvesti pod pirotehniku, a poruke Škripara nikako pod političku poruku. Očito je, neki i preko nogometa žele koji politički poen'', stoji u zaključku Sportskih novosti koje je prenio NK Široki Brijeg putem svoje službene Facebook stranice.

Zanimljivo, u nedjeljnom susretu u Banja Luci, gdje su igrali Borac i Mladost DK, navijači domaće momčadi ''Lešinari'' istaknuli su transparent: ''Oluja - zločin bez kazne'', a delegat Miloš Brkić iz Gradiške nije ništa naveo u zapisniku.

Komentari (7)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Nitko Nikada
1. Nitko Nikada
prije 10 dan.
Idi [cenzura] [cenzura], i demokracija i sve vise. Nemozes zucnut nista da neki qrci ne osude nesto, i jos vi prenesite nama da su to oni osudili i super.
+44
-25
1
BA
Safari
andrija suton
2. andrija suton
prije 10 dan.
Predsjednik NK ŠB je Miro Kraljević iz HDZ-a BiH. To je stranka koja radi s Miloradom Dodikom, pa zato ne čudi što HDZ šuti, a Borca nitko ne kažnjava za njihove transparente. Hrvati u BiH trebaju se osloboditi komunjara iz HDZ-a ukoliko se misle spasiti.
+51
-48
3
BA
Chrome
Dežurni Korektor
3. Dežurni Korektor
prije 10 dan.
U NFS BiH JE VLADAVINA P/KRAVA, I DEMO/DRKOKRACIJE. Jeli bilo kazne za distribuciju alkohola na stadionu, šta kaže sultanat NFS BiH?
+21
-59
2
BA
Chrome
hejtam hejtere
4. hejtam hejtere
prije 9 dan.
Pravedno bi bilo kaznit i jedne i druge(Borac i Siroki),ili ne kazniti ni jedne.. Po meni kazniti,jer to jesu transparenti koji veze sa sportom nemaju...
+5
-5
1
BA
Chrome
Dežurni Korektor
5. Dežurni Korektor
prije 9 dan.
Hejtam hejtere, ako ćemo dvotrećinski, kako se inače izglasava nešto u našoj nazovi dragoj zemlji. Gdje su onda bošnjaci u tim trećinama kad treba iskazati zahvalnost? Ali ne, vrh NFS BiH je sačinjen uglavnom od Bošnjaka, koji će nam kaznom zahvaliti na oslobođenim teritorijima BiH. Molim lijepo, i nema drugi put...NIKAD VIŠE!
+8
-5
0
BA
Chrome
Dežurni Korektor
6. Dežurni Korektor
prije 9 dan.
I prisjeti se ovoga kad drugi budu vješali koješta o kojoj se pravdi u ovoj državi radi...bez uvrede
+5
-4
0
BA
Chrome
hejtam hejtere
7. hejtam hejtere
prije 9 dan.
Dezurni,slazem se ja s tobom,ne kazem da nije tako,ja sam samo rekao kako bi po meni trebalo biti,al realnost je jedno,a nasa politika nesto sasvim drugo...
+3
-2
1
-
Chrome