Pojačanja na Pecari

Torrance Rowe i Franko Kaštropil novi igrači Širokog

Sport / Košarka | 09. 01. 2017. u 10:02 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su klub napustili Kevin Brown i Ante Đugum, u Širokom su se bacili na traženje novih igrača. Tako će u dresu momčadi s Pecare 15. siječnja protiv Bošnjaka debitirati Torrance Rowe i Franko Kaštropil.

Amerikanac Torrance Rowe rođen je 1992. godine te je potpisao ugovor do kraja sezone, a igra na poziciji playmakera i šutera. Bit će mu ovo prvi klub u Europi, a protekle sezone igrao je za Tennessee Tech u američkoj NCAA ligi s prosjekom od 18 koševa i četiri asistencije po utakmici.

Što se tiče Franka Kaštropila, ime poznato ljubiteljima košarka u Širokom Brijegu. Iskusni 33-godišnji i 212 centimetara visoki centar branio je boje Širokog u sezoni 2013./2014. dok je klub igrao u regionalnoj ABA ligi. Nakon odlaska iz Širokog 2014 godine, Kaštropil je nastupao za GKK Šibenik, bugarski Tundja Yambol, ciparski Apoel i Apollon, francuski Lille, a zadnju epizodu je imao ove sezone u dresu Zagreba.

Rowe je već odradio prvi trening s momčadi u petak, dok bi se Kaštropil momčadi trebao pridružiti u ponedjeljak navečer. Kako doznaje Bljesak.info, Široki bi uskoro trebao angažirati još jednog igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close