Zrinjski

Tonći Kukoč: Zrinjski je jedini stao iza mene, ostavit ću svaki atom snage na terenu

Sport / Nogomet | 09. 01. 2017. u 13:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjski je zbog imidža koji su mu zalijepili novinari u Hrvatskoj došao s dosta pompe, no Tonći Kukoč se na predstavljanju doimao poprilično mirno, staloženo, suprotno od uvriježenih očekivanja. 

“Želim reći da sam sretan što sam došao u ovaj veliki klub. Želim se zahvaliti gospodinu Šulenti i treneru Barbariću što su mi pružili ruku”, rekao je 26-godišnji defanzivac pa iznio svoje ciljeve, nadanja...

“Očekivanja? Želim biti prvak i svaki puta kada izađem na teren ostaviti svaki atom snage na terenu za ovaj klub koji je jedini stao iza mene”, dodao je novi lijevi bek Plemića. 

Iza njega je polugodišnja stanka bez nogometa, ali on nije zabrinut. 

“Nije to ostavilo puno traga, ali drago mi je da sam tu od prvog dana priprema, bit će mi kasnije lakše zbog toga”, kazao je Kukoč pa objasnio kako je uopće ostao bez angažmana prije Zrinjskog. 

“Ja sam imao još dvije godine ugovora u Livornu, mislio sam da ću naći nešto bolje, ali je ispalo da sam ostao bez angažmana. Međutim, sve se u životu mora proći, a ja ne žalim ni za čim. Siguran sam da ću s ovim klubom napisati velika djela i da ću se vratiti gdje mi je mjesto.”

Bio je direktan, kao i uvijek, kada je upitan za dobre stvari koje on sa sobom donosi u Zrinjski. 

“Donosim karakter, srčanost i kvalitetu..., kvalitetu da sigurno vjerujem da mogu biti najbolji.”

A nije ga mašilo ni pitanje o etiketu zločestog dečka hrvatskog nogometa...

“Nije baš da me to zabavlja. Gdje god dođem, dočekaju me tako. A ja nikada nikomu nisam napravio nešto loše, nikada nisam nekomu nešto ukrao, samo govorim istinu.”

Donekle su ga takve priče dočekale i u Mostaru, jer neki su već napisali kako je Zrinjski za Kukoča, iza kojeg su angažmani u Italiji i Bugarskoj, korak unatrag. 

“Ne može Zrinjski biti korak unatrag..., ne može jer dolazim u redove prvaka. Sramota je to reć, pogotovo za navijače. Ovo je jedan od većih klubova u mojoj karijeri. Ponavljam, jedino je Zrinjski vjerovao u mene", zaključio je Kukoč. 

Kopirati
Drag cursor here to close