Todorović: Zadnja linija Maribora naša je šansa
Zrinjski
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 12:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Todorović: Zadnja linija Maribora naša je šansa
1

“Prva nam je utakmica pokazala da bi ih više trebalo napasti po krilima”

Strijelac za Zrinjski u domaćem porazu od Maribora (1:2), Ognjen Todorović, vjeruje da Plemići u Ljudskom vrtu mogu nadoknaditi zaostatak i plasirati se u 3. pretkolo Lige prvaka. 

“Vjerujem, zapravo sam uvjeren da možemo zabiti dva gola. Uspijemo li postići jedan do poluvremena, sve će biti otvoreno”, izjavio je Todorović za Dnevni list pa pojasnio. 

“Jer bit će to druga priča ako povedemo. Treba biti svjestan svojih mogućnosti, ali i šanse da napravimo nešto što bh. prvaci odavno nisu…, da preskočimo tu prvu prepreku u Ligi prvaka.”

Vjeruje lijevokrilni ofenzivac da zna gje su Slovenci šuplji...

“U njihovoj zadnjoj liniji leži naša najveća šansa. Po mom mišljenju, prva nam je utakmica pokazala da bi ih više trebalo napasti po krilima, ali nebitno…, može i kroz sredinu, samo da ih pritisnemo”, zaključio je ofenzivac Zrinjskog. 

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Vox Populi
1. Vox Populi
prije 70 dan.
I pokazalo se da si ti trebao igrati još u prvom poluvremenu, ako ne već i od početka.
+20
-2
0
BA
Chrome