Točno u podne: Danas prozivka Plemića
Zrinjski
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 9:51
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Točno u podne: Danas prozivka Plemića
0

Novi trener Ivica Barbarić prozivku će obaviti u 12 sati, kada će se i upoznati s kadrom u kojem će se naći tri nova imena

Nogometaši Zrinjskog danas će službeno započeti pripreme za proljetni dio sezone.

Novi trener Ivica Barbarić prozivku će obaviti u 12 sati, kada će se i upoznati s kadrom u kojem će se u odnosu na jesen naći tri nova imena.

Plemići su se pojačali na pozicijama lijevog i desnog beka, Tonći Kukoč i Zvonimir Blaić, te u vezi, gdje je uskočio dojučerašnji igrač Olimpica, Rijad Kobiljar.

Zrinjski će uvodni dio priprema obaviti u Hercegovini, nakon čega će se zaputiti prema Istri.

U Medulinu (31.1./8.2.) će odigrati tri utakmice, a protivnici će biti prvoligaši iz Srbije, Češke i Slovenije – FK Vojvodina (3.2.), FC Hradec Kralove (5.2.) i FC Koper (7.2.).

Po povratku iz Istre Mostarci će nastupiti na Ankovićevom memorijalu u Gabeli, gdje će uz domaćina, GOŠK, još nastupiti Hajduk i Gorica.

Za očekivati je da će prije puta u Istru Zrinjski odigrati jednu do dvije utakmice, kao i da će naći protivnika za generalku 18. veljače, tjedan dana prije početka prvenstva.

Zrinjski će u drugi dio prvenstva unijeti četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirano Sarajevo.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.