Ekipni prvaci

Tavlaši Zrinjskog prvaci države

Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2017. u 05:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tavlaši Zrinjskog su ekipni državni prvaci.

Tijekom vikenda u Fojnici je održano XIX državno ekipno prvenstvo u tavli . Sudjelovalo je dvanaest ekipa ,koje su bile raspoređene u dvije skupine po šest klubova, priopćeno je.
Riječi dobrodošlice u Fojnicu, gostima su uputili predsjednik fojničkog Tavla kluba "Dževad Salčinović - Šajna" Osman Traljo ,te tajnik kluba Haris Balić.

Gostujućim ekipama dobrodošlicu je iskazao i načelnik općine Fojnica Sabahudin Klisura koji je istaknuo zadovoljstvo što može biti jedan od sponzora državnog prvenstva te da je uvijek i da će, ubuduće, nastaviti plodonosnu suradnju sa fojničkim tavla klubom.

Turnir je otvorenim proglasio Mirsad Mujić, generalni direktor BH Pošte koja je generalni sponzor ovoga državnog prvenstva.

Poslije otvorenja turnira, pristupilo se žrijebanju grupa i prvom bacanju kockica. Da bi sve bilo regularno brinula se sudačka komisija na čelu sa Emirom Sulejmanovićem .

Nakon prvog dana grupne faze, plasman u knock-out fazu tj. u 1/4 finale osigurali su TK Sajna/ Fojnica - TK Jablanica i TK Iskra/Stolac - TK Vratnik/Sarajevo , dok su im se u polufinalu pridružili pobjednici skupina TK Zrinjski/Mostar i TK Brezovo Polje/Brčko .

Drugog dana turnira nakon svih odigranih mečeva ekipa TK Zrinjskog je bila ukupni pobjednik i ujedno prvak države.

Za ekipu Zrinjskog nastupili su sljedeći igraći Mladen Čizmić-Čizma,Slavko Lasić –Slavo,Marin Marić-Mara ,Vladimir Buntić-Kasper,Emir Zalihić-Zaliha,Vladimir Vladisavljević-Doda i kapetan Draženko Vučina-Džaka.

Džaka je rekao da je ovu ekipu krasilo zajedništvo i da su baš kao ekipa odigrali ovaj turnir i donijeli titulu u Mostar.

Zamolio je da baš ostanu nadimci igrača jer je Mostar poznat po nadimcima i tavli. Na kraju se zahvalio organizatoru turnira TK Šajina/Fojnica i Tavla savezu BIH na uspješnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close