Koševo

Švrakić: Pobjeda protiv Zrinjskog izliječit će europske rane

Sport / Nogomet | 20. 07. 2017. u 11:05 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branitelj naslova Zrinjski nakon ispadanja iz Lige prvaka okreće se početku kampanje obrane naslova, a ona za njih kreće u nedjelju na Koševu.

Tamo ih čeka protivnik koji se već neko vrijeme odmara od svoje kratke europske epizode - Sarajevo je još nakon ispadanja od moldavske Zarije fokusirano na prvenstvo i spremno Zrinjskom nauditi odmah na početku prvenstva. 

“Želimo uraditi sve da pobijedimo Zrinjski i da na taj način započnemo sezonu, jer smatram da će Sarajevo ove godine biti jedan od glavnih kandidata za titulu prvaka", rekao je pomoćni trener Sarajeva Zijad Švrakić. 

"Zrinjski nije bez razloga u vrhu bh. nogometa posljednjih godina i imaju dobru ekipu. Istina, puno su mijenjali ovog ljeta, ali je isto tako istina da mi možemo igrati protiv svakoga jako dobro”, dodao je.

Prokomentirao je partiju Mostaraca u Ljudskom vrtu, gdje su sinoć odigrali 1:1 s Mariborom.

“Zrinjski je jučer odigrao pristojno. Kažu da su nezadovoljni poslije ispadanja... i mi smo, tako da nas očekuje susret dvije nezadovoljne ekipe i smatram da u ovom trenutku mi možemo do pobjede. Tri boda u nedjelju liječe dušu zbog ispadanja od Zarije i donose sreću, jer bismo startali dobro u prvenstvu", zaključio je Švrakić. 

Utakmica Sarajevo - Zrinjski igra se u nedjelju od 19 sati. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close