Suspendiran stadion Pecara
Zabrana igranja utakmica
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 14:38
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Pecara dron finale 2017
0

Povod za ovu odluku su događanja na revanš meču finala Kupa Bosne i Hercegovine između Širokog i Sarajeva.

Natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH u petak je na izvanrednoj sjednici u Sarajevu jednoglasno odlučilo da se suspendira NK Široki Brijeg od odigravanja svih utakmica na stadionu Pecara do okončanja disciplinskog postupka.

Povod za ovu odluku su događanja na uzvratnom susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine između Širokog i Sarajeva.

Cjelokupan materijal s uzvratnog susreta finala Kupa BiH Široki Brijeg - Sarajevo ustupa se Disciplinskom povjerenstvu NS BiH radi postupka protiv NK Široki Brijeg, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Kako doznaje Bljesak.info, disciplinsko povjerenstvo zasjedat će vjerojatno već danas te ono može potvrditi suspenziju stadiona što bi značilo da bi Široki Brijeg svoje utakmice trebao igrati na drugom stadionu. Također, Disciplinsko povjerenstvo može kazniti Široki Brijeg igranjem nekoliko utakmica pred praznim tribinama Pecare.

Podsjećamo, NK Široki Brijeg priopćio je kako ''na verbalne ispade pojedinaca nismo mogli utjecati''.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.