Suspendiran iz prve momčadi Veleža zbog noćnog života
Malo viski malo Coca Cola
OBJAVA: Petak, 8. rujna 2017. 11:44
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Suspendiran iz prve momčadi Veleža zbog noćnog života
0

Tatar je ove sezone za Rođene upisao tri nastupa i na terenu proveo 176 minuta.

Ibro Rahimić nema pardona prema svojim igračima.

Iskusni stručnjak vjeruje da Velež može ove sezone doći do prvog mjesta i povratka u Premijer ligu BiH, ali ističe da to se može dogodit samo ako igrači budu izvršavali svoje obaveze maksimalno korektno.

Tako je "ceh" platio mladi Kerim Tatar (21) koji je suspendiran i naredna dva mjeseca će raditi s juniorima kluba iz Mostara.

"Tatar je suspendiran. Sve je to zbog ranijeg načina života i sada će biti kažnjen, te dva mjeseca udaljen od prve ekipe. Radit će s juniorima i nadam se da ćemo to biti dovoljno da shvati da je ovo neki drugi Velež, u kojem postoje pravila. Radi se o kvalitetnom igraču, ali ne želim da igrač Veleža konzumira alkohol, provodi se po gradu i slično. To sada ne može, neka je svima jasno", kazao je Rahimić za SportSport.ba.

Tatar je ove sezone za Rođene upisao tri nastupa i na terenu proveo 176 minuta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.