Šuman nakon poraza: Austriji smo dali utakmicu iz ruku
Rukometna reprezentacija
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 12:06
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Bilal Šuman
0

''Utakmicu smo imali pod kontrolom sve do sredine drugog poluvremena, nakon čega je uslijedilo nekoliko grešaka poslije kojih smo primili četiri-pet pogodaka iz kontri''

Rukometna reprezentacija BiH nije se uspjela plasirati na Europsko prvenstvo koje se u siječnju 2018. godine igra u Hrvatskoj.

Bh. rukometaši su u subotu navčer u Beču u odlučujućoj utakmici kvalifikacija poraženi od Austrije 34:32, a nakon poraza izbornik Bilal Šuman je čestitao protivniku na pobjedi i plasmanu u na Euro u Hrvatsku.

"Čestitam Austriji. Znali smo da će biti teško. Utakmicu smo imali pod kontrolom sve do sredine drugog poluvremena, nakon čega je uslijedilo nekoliko grešaka poslije kojih smo primili četiri-pet pogodaka iz kontri. Na taj način smo protivniku dali utakmicu iz ruku", kazao je Šuman.

Kratak komentar dao je i bek Marko Panić: "Austriji želim puno uspjeha na Europskom prvenstvu."

Europsko prvenstvo je tako za BiH po dvanaesti put ostalo samo san.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.