Šulenta: Nećemo još izlaziti s imenima, ali radimo na pojačanjima
Prvaci mijenjaju
OBJAVA: Ponedjeljak, 9. siječnja 2017. 15:10
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Šulenta: Nećemo još izlaziti s imenima, ali radimo na pojačanjima
1

“Recimo da tražimo igrača u vezi koji će ojačati konkurenciju..., stoperska pozicija je također aktualna”

Tonći Kukoč je prvo, a po riječima izvršnog dopredsjednika Zrinjskog Danke Šulente, sigurno ne i posljednje pojačanje. 

“U tijeku su pregovori sa nekolicinom igrača za koje smatramo da će podići razinu konkurencije i kvalitete. Do trenutka okončanja razgovora, nećemo izlaziti sa imenima u javnost”, rekao je prvi operativac kluba. 

“Ne bih komentirao nečije kalkulacije i možda čak dizanje cijene pojedinim igračima, mada ne kažem da nema nimalo istine u tome. Međutim, smatram da je jedini primjeren način informiranja za klub kao što je HŠK Zrinjski putem naše službene stranice”, dodao je. 

O imenima nije htio, no zato je otkrio pozicije na kojima se Plemići žele osvježiti...

“Recimo da tražimo igrača u vezi koji će pojačati konkurenciju. Hvala Bogu da smo uspjeli dovesti igrača kao što je Tonći i riješiti dosta problema koje smo protekle polusezone imali na lijevoj strani. Stoperska pozicija je također aktualna i mislim da bi s time zaokružili ono što nam treba”

“Ako dođe do odlazaka, a vidim da se o tomu piše više nego je realno, i kada bi to bio neki od ključnih igrača, sigurno bi našli zamjenu…, a nešto smo po tom planu već uradili.”

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Robin Moon
prije 259 dan.
Zrinjski sampion !
+64
-3
1
BA
Chrome