Zrinjski

Šulenta: Bit će još još promjena

Sport / Nogomet | 24. 01. 2017. u 12:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski su ove zime napustila čertiri igrača, a došlo ih je pet,no izvršni dopredsjednik Danko Šulenta ističe da to neće biti sve promjene u kadru. 

“Do odlaska u Medulin sigurno ćemo dosta toga iskristalizirati, ali bit će još promjena”, rekao je za Dnevni list prvi operativac prvaka pa prokomentirao posljednje pristiglo pojačanje. 

“Saša Kajkut je provjereni napadač i jasno da s njim znamo što dobivamo. On je i ranije bio visoko na popisu naših želja i sretni smo što napokon možemo reći da je naš igrač.”

Danas je Zrinjski potvrdio raskid suradnje s Matejem Sivrićem, a to, ističe Šulenta, sigurno neće biti sve promjene u kadru.

Ciljano ili ne, spomenuo je i najboljeg strijelca Jasmina Mešanovića, kojeg se nedavno spominjalo u kontekstu igrača koji bi mogli napustiti Zrinjski. 

“Prijelazni rok traje, tako da ne možemo isključiti nijedan odlazak, jer svi naši igrači mogu otići u slučaju zadovoljavajuće ponude pa tako i Mešanović. Kajkutov angažman ne treba povezivati s Mešanovićem”, zaključio je Šulenta. 

Kopirati
Drag cursor here to close