Zrinjski

Šulenta: Barbarić je bio prvi izbor, time je naše zadovoljstvo veće

Sport / Nogomet | 04. 01. 2017. u 12:36 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelništvo Zrinjskog je uvjereno da je dovođenjem Ivice Barbarića na klupu napravilo pravi potez.

“Ambicije Zrinjskog se znaju. Zrinjski je aktualni i jesenski prvak, a želimo i ostati na prvom mjestu”, ustvrdio je predsjednik Upravnog odbora Denis Lasić.

“Da bi ostvarili te ambicije, željeli smo pojačati stručni stožer, a uvjereni smo da smo to sa Ivicom Barbarićem i postigli. Siguran sam da će Zrinjski sa novim trenerom i novim stručnim stožerom napraviti novi iskorak”, dodao je Lasić. 

Sličnim tonom pred novinare je izišao i izvršni dopredsjednik kluba, Danko Šulenta koji je istaknuo da je Zrinjski Barbarića želio i prije...

“Nakon dugo vremena, uspjeli smo uskladiti termine i dovesti Ivicu na poziciju prvog čovjeka struke u HŠK Zrinjski”, rekao je Šulenta. 

“Nakon odlaska njegovog prethodnika Vinka Marinovića, kojem se i ovom prilikom želim zahvaliti na uspjesima i trudu koji je ostavio u klubu, puno trenera je htjelo doći na klupu, što nam predstavlja čast i zadovoljstvo. Međutim, naš je prvi izbor bio Ivica Barbarić i time je naše zadovoljstvo veće.”

“Ambicije su - uvijek biti prvi. Trenutno smo na tom mjestu, gdje želimo i ostati. Ali želimo napraviti novi iskorak i sigurni smo da će stručnost i kvaliteta novog šefa struke to i donijeti”, zaključio je Šulenta.  

Kopirati
Drag cursor here to close