Zrinjski

Šulenta: Ambicije ostaju iste

Sport / Nogomet | 13. 06. 2017. u 08:43 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije titule zaredom su dosta? Ne ako pitate čelništvo Zrinjskog.

Izvršni dopredsjednik kluba Danko Šulenta najavio je kako će promijenjena momčad, koliko to već bude slučaj, ponovno napasti sami vrh Premijer lige.

“Svaki prijelazni rok sa sobom donosi određene promjene, ali ono što se neće mijenjati jesu naše ambicije, izjavio je Šulenta za Dnevni list, osvrćući se na odlaske Graovca u Željezničar i Tomića u Olimpiju.

“Kao što je poznato, naša momčad se i uoči prethodnih sezona više ili manje mijenjala, ali svejedno smo uspijevali zadržati konkurentnost i boriti se za naslov prvaka. Ne vidim nijedan razlog zašto bi sljedeće sezone bilo drugačije, bez obzira na moguće odlaske”, dodao je.

Cilj prije konačnog cilja je zadržati ekipu na okupu.

“Prijelazni rok je tek počeo, a tek na kraju istog ćemo vidjeti koliko je momčad drugačija. U svakom slučaju naš cilj je zadržati što više standardnih igrača iz protekle sezone, a hoćemo li uspjeti ovisi od dosta toga.”

“Neki igrači kojima su istekli ugovori možda odluče potražiti nove izazove, bez obzira na našu želju da ih zadržimo, dok neki koji su pod ugovorom možda ipak ostvare transfer u slučaju ponude koja bi zadovoljila i klub i igrača. Zbog nedavne odluke Saveza u slaganju momčadi moramo razmišljati i o manjem broju stranaca, kao i o broju U21 igrača koje također moramo imati u kadru”, zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close