ronaldo opet roji

Sujetni CR7: Ja sam postigao gol, a što si ti učinio?

Sport / Flash | 23. 02. 2017. u 21:50 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u iznenađujućem porazu od Valencije (1:2) postigao jedini pogodak za Real, Cristiano Ronaldo se nakon utakmice okomio na nepoznate osobe.

Ronaldov lijep gol glavom pred kraj prvoga poluvremena nije bio dovoljan da se kraljevski klub u potpunosti vrati u igru na stadionu Mestalla.

Kamere su ga snimile kako nakon zadnjeg sučeva zvižduka nekome govori 'ja sam postigao gol, a što si ti učinio?', ali nije jasno prema kome je ta njegova žaoka usmjerena.

Njegov nervozni i zajedljivi, a prije svega djetinjasti komentar dogodio se na putu prema tunelu stadiona, ali kamere nisu zabilježile tko je bio cilj njegova dobacivanja.

Nešto kasnije smireno je svome zemljaku Naniju, ofenzivnom veznjaku Valencije, čestitao na pobjedi.

Ukoliko se ovo što je Ronaldo kazao nakon poraza od Valencije odnosilo na neke od njegovih suigrača, onda to nije prvi put da omalovažava svoje klupske kolege.

Prije godinu dana, nakon poraza Reala od gradskog rivala Atletica na stadionu Santiago Bernabeu kazao je: “Ne želim reći da Jese, Lucas ili Kovačić nisu dobri igrači, ali za osvojiti prvenstvo morate imati najbolje”.

Kopirati
Drag cursor here to close