Stojkić: Dok god ima nade, borit ćemo se
Zrinjski
OBJAVA: Četvrtak, 18. svibnja 2017. 10:52
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Stojkić: Dok god ima nade, borit ćemo se
0

“Idemo pobijediti u Bijeljini, a jasno je da ćemo osluškivati rasplet utakmice na Koševu”

Zrinjski pred sobom ima još dvije utakmice u kojima će pokušati dobaviti naslov prvaka, prvu u Bijeljini.

Kapetan Pero Stojkić najprije se osvrnuo na važnu pobjedu nad Sarajevom koja je vratila dobru atmosferu.

“Bila je to važna utakmica. Išli smo na pobjedu i ostvarili je, a i Željo je kiksao u Krupi pa nam se sve poklopilo. Dok god ima nade, mi ćemo se boriti. Idemo sada maksimalno odraditi dvije preostale utakmice i opet se nadati da Željezničar neće ostvariti rezultat koji priželjkuju. Iskreno, vjerujem da se prvenstveno može rasplesti u našu korist”, rekao je za Dnevni list.

Zrinjski se uoči posljednjeg kola može vratiti na vrh, ali samo ako Saajevo pobijedi Želju, a Plemići uzmu puni plijen u Bijeljini.

“Idemo pobijediti u Bijeljini, a jasno je da ćemo osluškivati rasplet utakmice na Koševu. Što se Radnika tiče, oni će sigurno biti motivirani odigrati na razini…, uostalom, i Krupa je bila protiv Željezničara.”

Protiv Radnika očekuje tešku utakmicu.

“Čvrsta su ekipa protiv koje treba očekivati tvrdu utakmicu. Ali opet, sve će ovisiti o nama, budući da smo dosta kvalitetniji.”


Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.