Stolni tenis

STK Mostar: Vučijak i Šimunović nižu uspjehe

Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2016. u 09:52 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekli vikend bio je veoma aktivan po pitanju stolnoteniskih turnira i nastupa najboljih igrača STK Mostar.

U subotu je najprije na Top 8 najboljih kadeta BiH izuzetan uspjeh napravio Marko Šimunović, osvojivši drugo mjesto i srebrenu medalju u konkurenciji najboljih kadeta BiH.

Šimunović je odlično odradio ovaj turnir sa skorom pet pobjeda i dva poraza, a vrijedno je napomenuti da je svih pet trijumfa ostvario protiv prvih pet rangiranih kadeta Bosne i Hercegovine.

Ovaj uspjeh mu donosi veliki poticaj za rad i s pravom nadu da se bori za glavni cilj - odlazak na Europsko prvenstvo za mlade koje se iduće godine održava u Portugalu.

Za potpuno slavlje u klubu pobrinuo se drugi Marko koji je naprosto pomeo konkurenciju seniora na kvalifikacijama za Top 8, gdje je uvjerljivo osvojio 1. mjesto i plasiro se na Top 8 A Grupe najboljih seniora BiH.

Osim Vučijaka na ovom turniru su odlične rezultate polučili Sandro Soldo, Nikola Jurić, Luka Matković i Iva Knezović, koji su se plasirali u B grupu najboljih senira odnosno seniorki BiH.

Uz pomenute rezultate malo više sportske sreće nedostajalo je Željku Mandiću, Stjepanu Palameti i Karlu Prskalu, koji su odradili odličan turnir i zapeli na posljednjim stepenicama.

Odličnu organizaciju obadva dana turnira odradili su vrijedni stolnoteniski radnici iz Foče.

Kopirati
Drag cursor here to close