Stadion Perice Pavlovića

Stadion GOŠK-a dobio licencu za Premijer ligu

Sport / Flash | 20. 07. 2017. u 17:18 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povjerenstvo za prijam stadion NS BiH danas je obišlo stadion "Perica Pavlović" u Gabeli (nekadašnja Podavala), te dalo zeleno svjetlo da GOŠK već u drugom kolu svoju prvu domaću utakmicu u novoj sezoni Premijer lige BiH igra na svom stadionu.

U Gabeli još uvijek traje natkrivanje tribine, uređuju se svlačionice, a nedavno je postavljen i display semafor, te je stadion za kratko vrijeme poprimio potpuno drugačiji oblik, puno ljepši i moderniji u odnosu na ranije sezone.

Svakako najzaslužnija osoba za to jeste predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić koji sa radnicima zaduženima za same radove 24 sata boravi na stadionu, a sve kako bi GOŠK novu sezonu igrao pred svojim navijačima.

"Ljudi iz Povjerenstva Saveza bili su oduševljeni i to je nama najveća nagrada. Posnosni smo na ono što smo do sada napravili, tu će biti još noviteta i sigurno da ćemo se vrlo brzo moći pohvaliti našim stadionom", kazao je Ilić za SportSport.ba

Članovi povjerenstva Nogometnog saveza BiH imali su što vidjeti danas u Gabeli, te je GOŠK postao pravi primjer kako jedan mali klub vrijednim radom može napraviti veliki iskorak, po čemu GOŠK može definitivno biti i primjer ostalim klubovima u našoj zemlji, ali i regiji.

Nema sumnje da će to prepoznati i navijači tima iz Gabele, te pružiti svojim ljubimcima podršku u 2. kolu protiv banjalučkog Borca.

Kopirati
Drag cursor here to close