SK HD

Sport Klub HD kanali od sada dostupni svim korisnicima Telemach digitalne televizije

Sport / Flash | 24. 04. 2017. u 10:46 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Telemach korisnike D3 digitalne televizije obavještava da od 24.04.2017. D3 Start paket obogaćuje novim kanalima! Od sada SK HD paket s kanalima SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD i SK GOLF HD umjesto u zasebnom SK HD paketu, moći će se pratiti u okviru D3 Start digitalnog paketa.

S obzirom da će navedeni kanali biti sastavni dio digitalnog D3 Start paketa, korisnici D3 digitalne televizije više neće biti obavezi plaćati mjesečnu naknadu za SK HD paket od 1.5.2017.

Shodno navedenom, SK HD paket od 1.5.2017. godine više neće biti u ponudi kao poseban paket. Kanali SK4, SK5 i SK6 kanali koji su do sada bili dostupni samo korisnicima D3 Proširenog paketa, od 24. 4. 2017. postaju dio D3 Osnovnog paketa.

Sport Klub kanali u svom programu nude vrhunske sportske sadržaje, kao što su engleska Premier Liga, španska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta.

Podsjećamo da su od 7. aprila u programsku šemu Telemach-a uvršteni dugo očekivani Arena Sport kanali. Arena Sport 1 bit će u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima.

U periodu do kraja mjeseca maja, svi Arena Sport SD kanali bit će promotivno otključani svim pretplatnicima D3 digitalne televizije, priopćeno je.

Telemach je pripremio i posebne pogodnosti za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije.

Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledat će sve Arena Sport SD kanale promotivno!

Ponudom Arena Sport kanala i ubacivanjem SK HD kanala u D3 Start paket Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Za više informacijama o ovim ali i ostalim pogodnostima Telemacha pozovite naš kontakt centar na 1360 ili posjetite web stranicu www.telemach.ba

Kopirati
Drag cursor here to close