Soldo: Kazna je donesena u atmosferi linča koju su stvorili pojedini mediji
Tajnik NK Široki Brijeg
OBJAVA: Četvrtak, 25. svibnja 2017. 9:46
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Dragan Soldo ruke
0

''Zabrinjava nas atmosfera linča koju je netko u ime NS BiH izrekao priopćenjem za javnost i stavio na službenu stranicu. Odgovorno mogu reći kako je ovogodišnja završnica kupa BiH odigrana u sjajnoj atmosferi kakva još nije zapamćena u BiH''

''Uvjereni smo kako kazna koju je formalno donijelo Disciplinsko povjerenstvo Nogometni savez Bosne i Hercegovine​ neće biti konačna. Žalit ćemo se argumentirano i pokušati oboriti veći dio navoda koji su nam stavljeni na teret, a koji apsolutno ne stoje'', prokomentirao je kaznu tajnik Nogometnog kluba Široki Brijeg Dragan Soldo u razgovoru za Sportske novosti.

Disciplinsko povjerenstvo kaznilo je NK Široki Brijeg, zbog incidenata na finalnoj utakmici Kupa BiH, zabranom igranja čak sedam utakmica pred publikom na Pecari te s novčanom kaznom u iznosu od 25.000 KM.

''Kazna je donesena u jednoj atmosferi linča koju su stvorili pojedini mediji, ali to nije neočekivano. Zabrinjava nas atmosfera linča koju je netko u ime NS BiH izrekao priopćenjem za javnost i stavio na službenu stranicu. Odgovorno mogu reći kako je ovogodišnja završnica kupa BiH odigrana u sjajnoj atmosferi kakva još nije zapamćena u BiH. Sve izgrede kojih je bilo apsolutno osuđujemo, to smo učinili odmah i to ćemo činiti i ubuduće. Nećemo dopustiti da netko baca mrlju na naš zasluženi uspjeh i veliko veselje koje smo nakon dugo vremena donijeli svojim sugrađanima'', zaključio je Soldo.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.