Tajnik NK Široki Brijeg

Soldo: Kazna je donesena u atmosferi linča koju su stvorili pojedini mediji

Sport / Nogomet | 25. 05. 2017. u 07:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Uvjereni smo kako kazna koju je formalno donijelo Disciplinsko povjerenstvo Nogometni savez Bosne i Hercegovine? neće biti konačna. Žalit ćemo se argumentirano i pokušati oboriti veći dio navoda koji su nam stavljeni na teret, a koji apsolutno ne stoje'', prokomentirao je kaznu tajnik Nogometnog kluba Široki Brijeg Dragan Soldo u razgovoru za Sportske novosti.

Disciplinsko povjerenstvo kaznilo je NK Široki Brijeg, zbog incidenata na finalnoj utakmici Kupa BiH, zabranom igranja čak sedam utakmica pred publikom na Pecari te s novčanom kaznom u iznosu od 25.000 KM.

''Kazna je donesena u jednoj atmosferi linča koju su stvorili pojedini mediji, ali to nije neočekivano. Zabrinjava nas atmosfera linča koju je netko u ime NS BiH izrekao priopćenjem za javnost i stavio na službenu stranicu. Odgovorno mogu reći kako je ovogodišnja završnica kupa BiH odigrana u sjajnoj atmosferi kakva još nije zapamćena u BiH. Sve izgrede kojih je bilo apsolutno osuđujemo, to smo učinili odmah i to ćemo činiti i ubuduće. Nećemo dopustiti da netko baca mrlju na naš zasluženi uspjeh i veliko veselje koje smo nakon dugo vremena donijeli svojim sugrađanima'', zaključio je Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close