Liga za prvaka

Sloboda u problemima pred derbi sa Zrinjskim

Sport / Nogomet | 20. 04. 2017. u 12:40 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sloboda i Zrinjski u subotu će na stadionu Tušanj u Tuzli odigrati derbi susret petog kola Lige za prvaka BiH.

Igrači Slobode će nastojati doći do pozitivnog rezultata i opravdati se u očima svojih navijača nakon loše predstave u Krupi, a pred ovaj susret trener Vlado Jagodić našao se u velikim problemima. Barem kada je u pitanju sastavljanje ekipe za susret smostarskim klubom.

"Imamo određenih problema s ozljedom Zeca, koji radi odvojeno od momčadi. Tandir radi parcijalno, nešto s momčadi, nešto mimo nje, dok je Ordagić tek danas odradio prvi trening nakon ozljede. Uzimajući u obzir da Efendić ima kartone, sve su to situacije koje moramo već sutra riješiti kako bismo došli do povoljnog rezultata protiv Zrinjskog", kazao je Jagodić.

"Zrinjski ima samo jedan poraz na gostujućem terenu, što nam sigurno daje upozorenje da nas čeka jako težak zadatak. Nakon što smo podbacili u Krupi, sada moramo obradovati naše navijače i to nam je obaveza", istaknuo je.

Susret između Slobode i Zrinjskog igra se u subotu s početkom u 17.00 sati. Pravdu će dijeliti Edin Jakupović iz Bihaća, a utakmicu će prenositi BHT.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close