Lavovi GOŠK-a

Sljedeća dva kola najvažnija za Gabeljane

Sport / Nogomet | 18. 09. 2017. u 07:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši GOŠK-a dali su sve od sebe protiv Zrinjskog, ali više od časnog (0:2) poraza nisu mogli izvući. Na kraju su mogli i gore proći, jer je Zrinjskom postignut pogodak, no aktualni prvak je klasa više u odnosu na ekipu iz Gabele.

''Kvaliteta je očito na strani Zrinjskog. Vidi se da su brži, spremniji od nas. Nismo mogli ništa napraviti, a imali smo malo i sreće da ne bude još gore'', kaže stoper GOŠK-a Anto Radeljić za Sportske novosti.

Iskusni Radeljić jedan je od mnogih igrača koji su ranije nastupali za Zrinjski, a njemu je ovo tek druga utakmica u sezonu, budući da zbog problema s papirima iz Mađarske, gdje je nastupao prošle sezone, nije mogao biti registriran na vrijeme.

''Fali mi utakmica i pred kraj utakmice u subotu uhvatio me umor. Međutim, dvije utakmice koje sam igrao bile su teške, protiv vrhunskih ekipa, Slobode i Zrinjskog, ali kako bude sezona odmicala tako će i moja forma biti bolja'', dodao je Radeljić.

Sljedeća dva kola za Gabeljane donose dvije možda i presudne utakmice. GOŠK ima pet bodova više od Čelika i Viteza koji su u zoni ispadanja, a u sljedeća dva kola gostuje kod obje te ekipe.

''Čekaju nas dvije važne utakmice, kod izravnih konkurenata. Moramo dati sve od sebe i izvući barem po bod, jer najvažnije je ne izgubiti gore'', zaključio je Anto Radeljić za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close