Via kupres

Sliškoviću ne trebaju juniori Vulić i Šetka te Damir Ćavar

Sport / Nogomet | 26. 06. 2017. u 11:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su protekli vikend proveli u Mostaru, nogometaši Zrinjskog danas se opet vraćaju na Kupres, gdje će se ovog puta zadržati do 2. srpnja.

Uz članove stručnog stožera mjesto u autobusu zauzelo je 26 igrača, a u Mostaru je samo ostao Tonći Kukoč, koji će se zbog terapije sutra priključiti momčadi.

Na Kupres nisu pošli ni juniori Vulić i Šetka koji su odradili dio uvodnioh priprema, kao ni Mostarac koji je igrao za NK Zagreb, Damir Ćavar, za kojeg je struka na čelu sa Blažom Sliškovićem također odlučila da nije potreban prvom timu. 

Na popisu su vratari Kenan Pirić, Krešimir Bandić, Dalibor Kozić i Ivan Trifković te Mario Barić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Luka Lučić, Neven Laštro, Pero Stojkić, Đorđe Ćosić, Nermin Jamak, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Marko Perišić, Toni Jović, Ognjen Todorović, Miloš Filipović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Rijad Kobiljar, Nardin Mulahusejnović, Nermin Hajdarević, Saša Kajkut i Momčilo Mrkaić.

Novo ime u momčadi je 26-godišnji vezni igrač Marko Perišić, koji je najveći dio karijere proveo u Slaviji, dok je u inozemstvu igrao za Spartaks (Latvija), Al-Ahli (Libija), Zlate Moravce (Slovačka) i Kapfenberg (Austrija).

Njegov eventualni angažman Zrinjski će potvrditi nakon povratka momčadi s Kupresa.

Kopirati
Drag cursor here to close