Plemići u Bijeljini

Slišković vjeruje u pobjedu Sarajeva koja bi Zrinjskom otvorila put do naslova

Sport / Nogomet | 19. 05. 2017. u 09:17 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blaž Slišković vjeruje u povoljan ishod 9. kola Lige za prvaka, a to će reći da: Zrinjski može dobiti u Bijeljini, a Sarajevo srušiti želju na Grbavici.

Takav bi scenarij uoči zadnjeg kola vratio Plemiće na vrh...

“Otkako sam preuzeo ekipu u Ligi za prvaka nismo ostvarili nijednu gostujuću pobjedu i ako se dogodi da ne budemo prvaci, to će biti jedan od razloga”, rekao je. Baka, koji je na pressicu došao nasekiran, nakon što mu je policija, kako je rekao, bez razloga odrezala kaznu za parkiranje. 

Ipak, nije ga taj manji incident odvratio od važnijeg posla...

“Vjerujem da ovaj rasplet događaja u finalu Kupa i osvajanje Širokog titule, donekle može umanjiti ambicije Radnika kada je u pitanju četvrto mjesto, ali sigurno će kod njih postojati motiv da do zadnjeg kola odigraju fair i korektno.”

“Mi imamo sigurno veći motiv, tako da vjerujem da ćemo u Bijeljini odigrati kvalitetnu utakmicu. Igra nam samo pobjeda i tomu ćemo težiti, a sigurno je da ćemo jednim uhom osluškivati rezultat s Koševa.”

Jasno, Vječni derbi odigrat će veliku ulogu u raspletu borbe za naslov. 

"Mene je Sarajevo ugodno iznenadilo prije tjedan u Mostaru pa i u utakmici sa Širokim gdje su pokazali da su kvalitetnija momčad. Hoće li imati snage nastaviti u takvom kontinuitetu u derbiju protiv Željezničaram, vidjet ćemo, ali derbi je za njih uvijek važan.”

“Vjerujem da će Sarajevo dati svoj maksimum kako bi odigralo što kvalitetnije i pokušati pobijediti vječitog rivala, što bi nama s eventualnom pobjedom u Bijeljini otvorilo vrata ka obrani naslova prvaka", zaključio je strateg Mostaraca. 

U Bijeljini neće moći računati na kartoniranog Miloša Filipovića, Pero Stojkić i Saša Kajkut žalili su se na lakše probleme, ali bit će u kombinacijama. 

Sve utakmice 9. kola Lige za prvaka na rasporedu su u subotu od 17 sati.  

Parovi 9. kola
Radnik - Zrinjski
Sarajevo - Željezničar
Sloboda - Krupa

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close