Zrinjski

Slišković: Na Grbavici ćemo igrati za gol više

Sport / Nogomet | 05. 05. 2017. u 10:44 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Moja će momčad bez obzira gdje igrala pokušati igrati otvoreno na pobjedu, bez kalkuliranja, tako da i u Sarajevo idemo s takvom namjerom”, najavio je Blaž Slišković subotnje gostovanje na Grbavici koje bi moglo odlučiti prvaka.

Zrinjski zaostaje bod za Željom i u Sarajevu će po rezultat krenuti ofenzivnom igrom. 

“Pokušat ćemo igrati otvoreno, za gol više, nadigravati se, i da u direktnom duelu vidimo tko je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa. Bez obzira što mnogi misle da ovaj derbi praktično može odlučiti prvaka BiH, mišljenja sam da se bez obzira kako utakmica završi to neće dogoditi.”

“Do kraja su još tri teške utakmice kako nama, tako i Željezničaru i Sarajevu. Vjerujem da će do posljednje utakmice neizvjesnost biti velika, i da će se tek u posljednjem kolu rasplesti cjelokupna situacija”, apostrofirao je Baka.  

"Ako pobijedimo na Grbavici, onda ćemo sigurno razmišljati na pozitivniji način i biti svjesni da smo u situaciji da sami odlučujemo o sebi.”

Kako će Zrinjski zaigrati, nije tajna, a strateg Plemića vjeruje da zna i kako će postaviti lider.

“Nama je ofanzivnija igra potrebna jer samo tako možemo doći do tri boda. Željezničaru to nije imperativ, i vjerujem da će se tako postaviti, i da će čekati priliku iz kontre i polukontre".

Što se tiče kadra, unutra neće biti ozlijeđenog Ivana Peke i kartoniranog Nermina Jamaka. 

Parovi 7. kola
Petak
Sarajevo – Sloboda 19.00
(Dragan Petrović, Banja Luka)
Subota
Željezničar – Zrinjski 20.00
(Edin Jakupović, Bihać)
Nedjelja
Radnik – Krupa 17.00
(Husein Terzić, Travnik) 

 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close