Kritika šefa struke

Slišković: Iako smo dali tri gola, doveli smo utakmicu u pitanje

Sport / Nogomet | 28. 08. 2017. u 11:31 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je uspio. Plemići su slavili u Vitezu i na prvenstvenu pauzu otišli sa željene tri vezane pobjede, koje su ih poslije šest kola izbacile na vrh ljetsvice.

Prvak je u Vitezu odigrao zahtjevnu, na kraju slavodobitnu utakmicu. Do 72. minute nije bilo pobjednika, a onda je ponajbolji Plemić Nemanja Bilbija riješio dvoboj i s hat trickom izbio na vrh liste strijelaca Premijer lige.

"Teška utakmica rezultatski, ali to što smo pokazali na terenu, ne pokazuje da je bilo tako", izjavio je za Dnevni list nakon petog trijumfa sezone pomalo razočarani šef struke Mostaraca Blaž Slišković.

"Imali smo četiri – pet zicera, ali greške u obrani su nas mogle koštati bodova. Srećom uspjeli, smo postići tri gola. Zamjeram svojim igračima na neefikasnosti. Dati tri gola, a dovesti utakmicu u pitanje, loša je stvar. Morat ćemo raditi na tome u narednom razdoblju, dodao je.

Druga strana, jasno, bila je daleko manje zadovoljna – nikako. Vitez je ostao na učinku bez pobjede.

"Nama se događaju iste greške iz utakmice u utakmicu. Ne realiziramo šanse jedan na jedan. Zrinjski je bio bolji i zasluženo je slavio", rekao je strateg Viteza Ivica Bonić, kojeg su Plemići ostavili da u prvenstvenoj pauzi dublje razmisli o svim problemima svoje momčadi.

Plemići će se s druge strane fokusirati na pripremu domaće utakmice s Čelikom s kojom će nastaviti kampanju obrane naslova.

Kopirati
Drag cursor here to close