Utakmica protiv Širokog

Slišković: Domaćin smo derbiju koji će sigurno biti težak

Sport / Flash | 28. 07. 2017. u 09:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči utakmice drugog kola Premijer lige BiH, trener Plemića Blaž Slišković je optimističan prije susreta sa Širokim Brijegom. Posebno ističe kako mu razlog za optimizam daje dobra atmosfera na treninzima proteklog tjedna.

''Važno je da momčad starta sa jednim dobrim rezultatom, a to kažem jer smo uradili dobar posao u Sarajevu (2:1), naravno uz kvalitetnu igru je došao i dobar rezultat. Nakon same utakmice tijekom tjedna raspoloženje je bilo na visokoj razini, kvalitetno se radilo, uz osmijeh, i u jednoj takvoj atmosferi mnogo je lakše raditi sa igračima na terenu, ali isto tako radilo se profesionalno, bez opuštanja'', poručio je Slišković na press konferenciji održanoj u Mostaru.

Dodao je kako ih rezultat iz Sarajeva ne smije opiti i kako se ne smiju opustiti i pomisliti kako su nepobjedivi, posebice jer se radi o ekipi Širokog Brijega.

''Dolazi nam Široki Brijeg, ekipa u kojoj se vidi određeni napredak kvalitete, posebno brzine igre i jednostavnost, a to su pokazali u Aberdeenu, gdje je 60. minuta u revanšu pokazalo da je Široki čvrsta i kvaitetna ekipa, tako da očekujemo derbi sa saznanjem da nas čeka teška utakmica'', dodao je Slišković.

Poručio je i kako je tradicija je na strani Širokog Brijega kada su u pitanju susreti u Mostaru.

''Ipak vjerujem da to neće psihološki ostaviti traga na naše igrače, da ćemo tu barijeru probiti i u utakmicu ući rasterećeni da igramo kući i bez obzira na to idemo na pobjedu i pokušamo kvalitetno riješiti u svoju korist'', zaključio je Slišković.

Hercegovački derbi između Zrinjskog i Širokog Brijega igra se u subotu, 29. srpnja s početkom u 20 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom, a sudit će ga Tomislav Ćuić.

Susret drugog kola gledatelji će moći pratiti u izravnom prijenosu na BHT-u.

Kopirati
Drag cursor here to close