Širokom Brijegu smanjena kazna
NS BiH
OBJAVA: Srijeda, 12. srpnja 2017. 19:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Široki Brijeg Ordabasy slavlje
0

Nova kazna glasi: tri utakmice na Pecari bez nazočnosti gledatelja i novčana kazna od 25.000 KM

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je na današnjem zasjedanju ponovno smanjilo kaznu Širokom Brijegu.

Nova kazna glasi: tri utakmice na Pecari bez nazočnosti gledatelja i novčana kazna od 25.000 KM. Prvotna kazna iznosila je sedam utakmica pred praznim stadionom te isti novčani iznos.

''Kazna je smanjena sa sedam na tri utakmice jer je bilo nekih manjkavosti prilikom donošenja prve odluke. Strane imaju pravo na žalbu, ali nadamo se kako je ovo kraj priče'', izjavio je predsjendik Disciplinskog povjerenstva NS BiH Nermin Kljajić.

Široki Brijeg je odradio već jednu utakmicu pred praznom Pecarom, a ukoliko ova kazna ostane vrijediti nakon žalbe, Širokobriježani će morati odigrati još dvije domaće utakmice bez gledatelja.

Podsjetimo, Disciplinsko povjerenstvo NS BiH prije više od mjesec i pol dana kaznilo je Široki Brijeg s 25.000 KM i sedam utakmica bez publike na Pecari, da bi Prizivno povjerenstvo prošloga tjedna uvažilo žalbu ''Plavo-bijelih'', poništilo prvotnu odluku Disciplinskog povjerenstva i donijelo odluku za ponovnim razmatranjem.

NK Široki Brijeg će se žaliti na ovu kaznu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.